Politica de confidențialitate

Varianta simplificată

Toate informațiile personale pe care le vom primi de la tine, fie că vorbim de o adresă de email, un număr de telefon sau adresa de livrare, nu vor fi ajunge niciodată în altă parte. Noi le vom folosi numai pentru a livra produse sau în scop de marketing (ex: un newsletter din când în când cu noile promoții).

Varianta completă

Vânzătorul îşi rezervă dreptul a folosi informaţiile furnizate de către Cumpărător în vederea realizării contractului la distanţă. Vânzătorul îşi rezervă dreptul, în baza acordului prealabil al Utilizatorului, de a stoca şi folosi în interes propriu, în scopul realizării activităţilor de marketing, informare, facturare sau alte asemenea, orice informaţie furnizată de către Cumpărător prin intermediul site-ului www.mountcore.ro.

De asemenea, el nu va furniza niciunei terţe părţi informaţiile primite de la Cumpărător, cu excepţia partenerilor agreaţi, furnizori de servicii cu care există un contract prin care se protejează aceste date primite de la Cumpărător.

Atunci când utilizează website-ul Vânzătorului, utilizatorul / Cumpărătorul va furniza Vânzătorului informaţii personale pe care aceasta le va folosi doar în completarea comenzii, în pregătirea livrării, în caz de nelămuriri care pot aparea şi în informarea Cumpărătorului cu privire la orice oferte speciale sau noi game de produse.

Toate informațiile personale pot fi șterse din baza noastră de date printr-un e-mail trimis la adresa contact@mountcore.ro în care specificați că doriți acest lucru.

Fii primul care află despre ofertele noastre speciale

Completând formularul de newsletter sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate. Nu vă faceți griji, vă trimitem doar informații utile și în plus vă puteți dezabona oricând doriți.

Ai o întrebare?