Despre noi

Mount Core a început ca o pasiune pentru drumeții, pentru sentimentul de posibilitate pe care îl ai atunci când te provoci, îţi depăşeşti limitele şi reuşeşti. Reuşeşti să ajungi la destinaţie atunci când simţi că nu mai poţi, reuşeşti să cucereşti mai mult decât dealuri, privind de la mulţi metri altudine cum viaţa se desfăşoară în modul ei obişunit. Însă după o astfel de experienţă realizezi că ceea ce se schimbă eşti TU. Iar acest lucru e minunat!

Ne propunem să vă oferim echipamente, ci experienţe. Produsele noastre sunt doar metode prin care puteţi cuceri (aproape) imposibilul. Vă puteţi descoperi noi pasiuni, noi metode de a vă menţine condiţia fizică şi sănătatea.

Sportul, atât de important în viaţa unui om, este o metodă de a ne crea o stare de bine, de a fi fericiţi şi relaxaţi. Mount Core vă va fi altături cu cea mai bună încălțăminte dedicata sportului.

Vă invităm să fiţi alături de comunitatea Mount Core pe site, dar şi pe paginile noastră oficiale de Facebook  şi de Instagram.

Site-ul Mount Core foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.