Spre Caraiman, Coştila şi Valea Albă

Prima noastră experienţă cu Hoinari pe Munţi a fost într-o excursie de-un weekend în care am vizitat două vârfuri cunoscute din Munţii Bucegi: Vf. Caraiman (2,384 m) şi Vf. Coştila (2,490 m). Una care ne ma rămâne în memorie şi datorită căreia am început o colaborare frumoasă.

Ultimele articole

S-KARP - Produs în România

S-Karp este un brand de încălțăminte outdoor românesc, care și-a început activitatea în acest domeniu în martie 1998. Fabrica de încălțăminte S-Karp se află la Brașov și are o activitate intensă, acest brand fiind unul extrem de popular și apreciat. Până în prezent, la nivelul frabricii din Brașov, au fost realizate peste 3 milioane de perechi de încălțăminte.

Tren la dus, pedală-ntors - Episodul 1, Urziceni

Episodul 1 al acestui proiect are ca destinaţie oraşul Urziceni. Nu ne-am aventurat foarte departe de Capitală excursia fiind planificată într-o zi de duminică - ştiţi voi, ziua aceea după care urmează luni. Am fost înapoi acasă la o oră decentă, dar mulţumiţi de productivitatea acelei zile. Pentru că da, a fost o zi foarte productivă şi frumoasă. Acestea fiind spuse, sunteţi gata? Să-i dăm pedale!

Trănsăfăgărașanul pe bicicletă - o adevărata provocare

Este evoluţia firească, pasul următor logic. Trebuia făcut acest traseu! Doar am mers de 2-3 ori până la birou cu bicicleta – maximum 10 km – aşa că a fost absolut normal să încercăm să cucerim Transfăgărăşanul, al doilea drum din România din punct de vedere al înăţimii. Hai să vedeţi ce a ieşit!

Vf. Ciucaș, un traseu perfect pentru începători

Dacă vă doriţi un traseu frumos şi simplu, potrivit pentru orice anotimp, Ciucaşul este pentru voi. Are de toate: poieniţe, pădure, urcuş,cabană cu vin fiert sau suc rece, stânci, belvedere şi, tocmai în vârf, o bornă cu 1,954 metri scrişi pe ea.

Trasee ușoare de bicicletă din Sinaia

Pentru că suntem pasionaţi atât de munte, cât şi de biciclete, am încercat câteva trasee ce pornesc de la Cota 2000 (Sinaia) pe care vi le recomandăm şi vouă când aveţi, poate, un weekend mai puţin încărcat. 

8 sfaturi utile pentru pedalatul pe timp de iarnă

Într-o zi care, calendaristic, s-ar fi vrut a fi de primăvară, un strat de 15-20 cm de zăpadă acoperă străzile bucureştene, cauzând un haos de două ori mai mare decât de obicei într-o vineri. Păstrându-ne optimismul şi entuziasmul, am decis să ne bucurăm şi să scoatem bicicletele la o scurtă plimbare.

Salomon - Time to play

Salomon, marcă a cărei Mount Core este distribuitor autorizat din 2018, este un brand francez de articole sportive și de încălțăminte outdoor, un nume de tradiție, care și-a început activitatea în 1947 atunci când Francois Salomon și familia sa (soția Jeanne și fiul Georges) au început să fabrice în orașul Annecy lame de ferăstrău și canturi pentru schiuri. Datorită invenției acestora, producerea la scară largă a canturilor pentru schiuri a fost posibilă.