S-KARP - Produs în România

S-Karp este un brand de încălțăminte outdoor românesc, care și-a început activitatea în acest domeniu în martie 1998. Fabrica de încălțăminte S-Karp se află la Brașov și are o activitate intensă, acest brand fiind unul extrem de popular și apreciat. Până în prezent, la nivelul frabricii din Brașov, au fost realizate peste 3 milioane de perechi de încălțăminte.

Ultimele articole

8 sfaturi utile pentru pedalatul pe timp de iarnă

Într-o zi care, calendaristic, s-ar fi vrut a fi de primăvară, un strat de 15-20 cm de zăpadă acoperă străzile bucureştene, cauzând un haos de două ori mai mare decât de obicei într-o vineri. Păstrându-ne optimismul şi entuziasmul, am decis să ne bucurăm şi să scoatem bicicletele la o scurtă plimbare.

Salomon - Time to play

Salomon, marcă a cărei Mount Core este distribuitor autorizat din 2018, este un brand francez de articole sportive și de încălțăminte outdoor, un nume de tradiție, care și-a început activitatea în 1947 atunci când Francois Salomon și familia sa (soția Jeanne și fiul Georges) au început să fabrice în orașul Annecy lame de ferăstrău și canturi pentru schiuri. Datorită invenției acestora, producerea la scară largă a canturilor pentru schiuri a fost posibilă.